White: Diaz se ustrtario!

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.09.2011 12:07h Autor:

KJ Noons i Nick Diaz

Je li Dana White bio previše gurb ili previše blag prema Nicku Diazu kada ga je lišio borbe za naslov prvaka protiv Georgesa St. Pierrea?

Sada više nije niti bitno, bitnije je kakav će tretman u budućnosti imati nestašni donedavni Strikeforceov prvak. Naravno, o toj će se temi pitati predsjednika UFC-a, Danu Whitea. On “ne puši” njegove isprike, no ne planira žešće kazniti Diaza zbog eskiviranja medijskih obaveza.

“Da vam budem iskren, njegove mi isprike nisu imale nikakvog smisla. Nick Diaz je i prije davao intervjue. No, ne mogu ne pomisliti da je dečko pravi borac i da mi se jako sviđa ovaj dvoboj protiv BJ Penna. Uvijek pruži najbolju moguću borbu”, izjavio je White za GracieFighter.com dodavši:

“Problem nastaje kada trebao odraditi neki PR. Imamo nekada problema i s njegovim bratom Nateom iako je osobno s njim imam dobar odnos. Ono što se dogodilo je u biti da se Nick uplašio. Nestao je. Nije mogao podnijeti pritisak main eventa. Nije se radilo o borbi jer to za njega nije problem, problem je sav pritisak vezan uz medije. Sam meč je za njega laka stvar.”

Podsjećamo, Diaz se neće boriti protiv prvaka GSP-a, nego će se u co-main eventu sučeliti s legendarnim BJ Pennom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI