White: Diaz jednostavno ne smije pušiti prije meča travu i gotovo!

UFC 04.05.2012 08:22h Autor:

Nick Diaz

Odvjetnici Nicka Diaza su prije nekoliko dana tužili Atletsku Komisiju Nevade zbog nepravedne suspenzije UFC-ovog borca, no državno odvjetništvo je vrlo brzo reagiralo objasnivši da su potpuno promašili svoje teze.

Čelnik UFC-a, Dana White, je upoznat s detaljima, ali nije previše optimističan i smatra da će Diaz na kraju ipak završiti sa suspenzijom i da mu niti skupi odvjetnici neće pomoći.

“Shvaćam na što idu i da pokušavaju dokazati da derivati marihuane nisu ilegalni nego samo marihuana. No, Nick ne smije pušiti travi prije meča. Jednostavno ne može. Marihuana je ilegalna. Ne možeš je pušiti. Postoji lista stvari koja se ne smije raditi. Takva su pravila koja su jasna i koja provodi Atletska Komisija. Ako nešto radiš, onda ih prije pitaj. Moraš biti iskren i reći jasno i glasno da si napravio nešto što nije bilo prema pravilima”, izjavio je White.

14. svibnja je ključan dan za Diazovu sudbinu s obzirom da je tada zakazano saslušanje pred Atletskom Komisijom. Upitan što ga je više iživciralo, Diazovo pušenje trave ili Overeemov doping skandal, čelnik UFC-a je odgovorio:

“Nick Diaz mi nije lagao da nije pušio travu. Vjerujte mi. Trava je zabranjena i ne možeš je konzumirati. Jednostavno ne vidim kako će on pobijediti u ovom slučaju.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI