Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White: Diaz je OK, njegov trener Gracie je seronja! | Fight Site

White: Diaz je OK, njegov trener Gracie je seronja!

UFC 16.03.2013 17:29h Autor:

Nick Diaz

"Nick Diaz je fascinantno ljudsko biće koje je teško shvatiti. Ono što je nekim ljudima vrlo bitno, on za te stvari ne mari. Zaista je jedinstven. To je netko tko ne mari za pravila igre i bilo kakve norme. On ima svoja pravila", opisao je Diaza čelnik UFC-a Dana White uoči noćašnjeg spektakla u Montrealu i dvoboja GSP vs. Diaz na UFC-u 158.

Dvojac je u prošlosti vodio ratove zbog mnogo stvari. Jedna od njih je potpuni manjak Diazove suradnje kada su u pitanju press konferencije, otvoreni treninzi za javnost i ostale promotivne stvari koje UFC zahtjeva od svojih boraca.

"Radije neka propusti otvoreni trening, nego press konferenciju. Smatram da je uoči ove borbe bio jako dobar s obzirom da se ipak radi o Nicku Diazu", dodao je White.

Upitan bi li novi pad na testu za marihuanu natjerao UFC da otpusti svoju zvijezu, White odgovara potvrdno…

"Mislim da da. Morali bi ga otpustiti. Zar se ne slažete s tim? Gledajte, Nick Diaz nije loš dečko. Nema dosje, nikada nije imao problema sa zakonom ili slično. Glupo je govoriti da se radi o divljaku. On je borac i kao takvog ga cijenim", objašnjava White.

Jednake komplimente nije dobio Diazov trener Cesar Gracie…

"On je veliki dio problema s Nickom. Smatram da se radi o seronji. To je ono što mislim. Često napravi neke gluposti, igra igrice… To nije gluma ili nešto drugo. On je samo seronja", zaključio je čelnik UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI