White demantirao pregovore s Diazom: “Ništa se ne događa!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.05.2018 13:39h Autor:

Dana White i Nate Diaz

Dana White spušta “loptu na zemlju” kada je u pitanju povratak Natea Diaza o kojem se toliko piše i govori posljednih dana. Predsjednik UFC-a je u četvrtak razgovarao s poznatim novinarom Yahoo Sportsa Kevinom Ioleom te je izjavio “kako se ništa ozbiljno ne događa u slučaju Natea Diaza”.


Radi li se tek o pokušaju da se pregovori odrade u miru ili zaista i ovaj pokušaj ponovnog dovođenja Diaza u Octagon nije ništa drugačiji od prethodnih, prosudite sami.

Iole je prije izlaska punog intervjua s predsjednikom UFC-a na svom Twitteru otkrio neke detalje. Poput ovog:

“Također, Dana White nije previše uzbuđen oko vijesti kako UFC pregovara s Nateom Diazom oko novog meča. ‘Ponudimo mu neki meč svaka 3 ili 4 mjeseca i to je slučaj još od njegovog zadnjeg nastupa. Ništa se tu ne događa’.”

To je u suprotnosti s nekim drugim informacijama koje su se u četvrtak pojavile u MMA eteru. Recimo poznati insajder Ariel Helwani je pozivajući se na izvore unutar promocije u emisiji “The MMA Beat” otkrio kako UFC intenzivno pregovara s Diazom oko nastupa na UFC-u 227. Tvrdi da su mu ponuđeni kao protivnici borci sa samog vrha lake kategorije, a da su užem izboru Kevin Lee, Eddie Alvarez i Dustin Poirier. Trenutačno se, navodno, pregovara i oko honorara što će biti teži dio s obzirom na Diazove apetite.

UFC 227 se održava u Los Angeles u mjesecu kolovozu i trebao bi ponuditi revanš između TJ Dillashawa i Cody Garbrandta. Hoćemo li tamo gledati i Natea Diaza (19-11) za sada je još uvijek nejasno…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI