White demantirao dogovor oko meča McGregor vs. Diaz, ali tko još vjeruje predsjedniku UFC-a?!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.09.2017 12:55h Autor:

Nate Diaz, Dana White i Conor McGregor

Kada predsjednik UFC-a Dana White javno kaže kako nešto nije istina ili da se nešto neće realizirati, kladite se na sve suprotno od onoga što on tvrdi! Tako barem glasi zlatno pravilo posljednjih godina od kada je White postao predmet ismijavanja medija i javnosti zbog svojih smiješnih izjava i tvrdnji koje se kasnije uvijek pokažu kao netočne.

UFC dogovorio trilogiju: Diaz već potpisao, čeka se samo McGregora?!

Primjera je toliko da ih uopće nema smisla isticati, no valja samo podsjetiti kako je White izjavio da Jon Jones neće biti glavna borba UFC-a 214 pa je, naravno, to ipak bio zajedno s Danielom Cormierom. I meč Nunes vs. Shevchenko nije trebao biti “main event” UFC-a 215 prema riječima predsjednika UFC-a jer je time htio kazniti Nunes zbog odustajanja s UFC-a 213. No, naravno, danas to znamo, taj meč ipak predvodio priredbu u Edmontonu. Sjetimo se i tvrdnji da Conor McGregor nikada neće boksati izvan UFC-a, pa se prisjetimo i toga da, ne smo da je Irac boksao s Mayweatherom, nego je UFC radio koprodukciju za taj mega event… itd.

Stoga nas shatite, ako njegov posljednji demantij, koji se tiče dogovora oko meča McGregor vs. Diaz III, nećemo uzeti s previše ozbiljnosti.

Predsjednik UFC-a je, naime, na Twitteru demantirao vijest da je treći “rubber” dvoboj McGregor vs. Diaz na pomolu, odnosno da je Nate već potpisao ugovor za 30. prosinca, a da se još samo čeka na UFC prvaka. White je u odgovoru na Twitteru “masnim slovima” napisao: “TO UOPĆE NIJE ISTINA”.

“McGregor je vrlo blizu potpisivanju ugovora o trećem meču protiv Natea Diaza koji bi se održao 30. prosinca u Las Vegasu. Njegovi prijatelji i obitelj su toliko sigurni da će se meč i obistiniti, da su već sada rezervirali karte za Las Vegas u tom periodu”, stoji u izvještaju “The Independenta” u kojem se tvrdi da je dvoboj praktički dogovoren i da se trenutačno pregovara tek o sitnijim detaljima.

O tome je li vijest istinita ili nije, pričekat ćemo neke relevantnije izvore. Predsjednik UFC-a to već dugo vremena nije…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI