Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White demantirao Diaza i Poiriera, a svi znamo što to znači… | Fight Site

White demantirao Diaza i Poiriera, a svi znamo što to znači…

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.09.2018 13:07h Autor:

Diaz i Porier

Predsjednik UFC-a Dana White je već postao notoran po izjavama i tvrdnjama koje su se vrlo brzo pokazale kao potpuno lažne. White je po tome postao toliko čuven u  MMA zajednici da se pojavila šaljiva uzrečica: “Ne vjerujem u nešto dok Dana White to ne demantira”.

E pa ukoliko vjerujete u tu teoriju, onda ćemo u glavnoj borbi UFC-a 230 gledati meč za novopečeni pojas u kategoriji do 74.8 kilograma. U njemu će sudjelovati Nate Diaz i Dustin Poirier.

Naime, upitan da prokomentira “tvitove” Poireira i Diaza u kojima tvrde da UFC uvodi novu kategoriju, a da će jedan od njih dvojice biti prvi šampion, predsjednik UFC-a je to deminatirao.

Diaz i Poirier tvrde: Na UFC-u 230 se borimo za pojas u novoj kategoriji do 74.8 kilograma!

Upit je dobio od poznatog reportera ESPN-a Bretta Okamota, a nakon što je White sve demantirao, Okamoto je odgovor objavio na Twitteru.

“Upravo sam razgovarao s Danom Whiteom preko telefona i on demantira sve planova oko 74.8 kg divizije i borbe za titulu u Madison Square Gardenu. Kaže da i dalje rade na glavnoj borbi UFC-a 230”, stoji u Okamotovoj poruci.

Nešto kasnije je i John Morgan s MMAJunkieja potvrdio da elitna promocija za sada demantira Diazove i Poirierove tvrdnje.

“Nadao sam se da ću potvrditi tvrdnje Poiriera i Diaza za UFC 230 i glavnu borbu, ali rečeno mi je od strane kompanije da je to ‘najdalje moguće od istine’…”

“Da objasnim dodatno, borba će se i dalje održati. Ali neće biti za novog prvaka kategorije do 74.8 kilograma. Uf, ovo je bio dug dan”, stoji u porukama Morgana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI