White: Danas se sastajem s Mayweatherovim ljudima, sve je moguće (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.12.2017 11:09h Autor:

Floyd Mayweather Jr. & Dana White

Dana White koristi posljednje trenutke kako bi što bolje ispromovirao zadnji PPV event godine koji slijedi ovog vikenda u Las Vegasu. Pa je tako predsjednik UFC-a gostovao na FOX Sports televiziji u “Undisputed” emisiji ovog četvrtka, a osim o aktualnoj priredbi, progovorio je i o nekim drugim intrigantnim temama.

Očekivano, jedna od tema je bio i eventualni dolazak Floyda Mayweathera u Octagon – nešto o čemu se u posljednje vrijeme vrlo glasno šuška. Uostalom i sam Dana White je u jednom trenutku povrdio kako je Mayweather zainteresiran za taj potez da bi slavni boksač to kasnije demantirao. Predsjednik UFC-a sada otkriva kako pregovori i dalje nisu mrtvi…

“Floyd je to rekao i ranije, zato su me ljudi i pitali o tome. Ja sam samo rekao da ne smiju ništa odbaciti kao nemoguće čak i kada je dolazak u UFC u pitanju. Sve je moguće. I dalje ne znam što će se dogoditi”, rekao je White te je dodao:

“Slušajte, znate koji je moj stav bio, znate da nisam vjerovao da će se meč između McGregora i Mayweathera dogoditi. A dogodio se. Tako da je sve moguće.”

Čelnik elitne promocije je otkrio kako će se upravo u četvrtak (jučer) sastati s Mayweatherovim timom…

“Zapravo, danas imam sastanak s tim ljudima”, poručio je White i dodao da ne vjeruje kako će Mayweather biti na tom sastanku.

U nastavku intervjua White je prognozirao i kako bi izgledao eventualni Mayweatherov UFC debi.

Neke od zanimljivijih dijelova intervjua pogledajte u Twitter objavama FOX televizije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI