Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White: Da, ove godine ćemo gledati Dos Santos VS Velasquez! | Fight Site

White: Da, ove godine ćemo gledati Dos Santos VS Velasquez!

UFC 13.08.2012 07:36h Autor:

Dana White (photo: Heavy.com)

 

Dana White je još jednom potvrdio da će se ove godine održati meč Dos Santos VS Velasquez, a Edgaru je poručio da drugi put odluku o pobjedniku ne ostavlja sucima. 

Dana White gotovo je oduvijek bio jedan od najžešćih kritičara loših sudačkih odluka, a jedna je prema sudu većine donijeta i proteklog vikenda na UFC-u 150 nakon glavne borbe večeri. Mnogi smatraju da Benson Henderson nije zaslužio pobjedu nad Frankiejem Edgarom, no UFC-ov predsjednik ovog puta nije bio toliko žestok nakon meča.

“Osjećam da je Henderson pobijedio dva puta, jednostavno neću otkriti svoju odluku, jer nije ni bitno. Dečko je pobijedio. Ako sve prepustite u rukama sudaca, uvijek može završiti loše”, rekao je Dana.

Nakon što je po drugi puta izgubio protiv Hendersona, mnogi savjetuju Edgaru da napusti laku kategoriju i karijeru nastavi do 66 kilograma, a Dana White je isto među onima koji mu to savjetuju. “Ja ga ne mogu natjerati da ode u nižu kategoriju. Volim ga, poštujem ga, ali mislim da bi mu bilo bolje da se bori do 66 kilograma. Ako on želi ostati u lakoj kategoriji, u redu, to je njegovo pravo.”

Prije nekoliko dana najavljeno je da će idući izazivač u lakoj kategoriji biti Nate Diaz, a čini se da je i već sada poznat datum te borbe, no Dana ipak nije htio o tome. “Ne mogu ipak još reći kada će se borba točno dogoditi. Renzo Gracie i ja smo se čuli porukama sinoć i imamo neke ideje kada bi se to moglo dogoditi, ali ipak još ništa nije službeno. Borba bi trebala biti ove godine.”

Postavljena su Dani Whiteu i neka pitanja koja su zahtijevala vrlo kratak odgovor…

Hoće li se Alistair Overeem idući boriti s Juniorom dos Santosom? “Ne.”

Hoće li se Cain Velasquez idući boriti s Juniorom dos Santosom? “Da.”

Hoće li se to dogoditi ove godine? “Da”, otkrio nam je White najbitnije podatke o velikom idućem meču u teškoj kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI