White: Condit je zasluženo pobijedio

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.02.2012 14:21h Autor:

Photo by Combatlifestyle.com

“Pobjedu sam bodovao  za Condita, prve dvije runde sam dao Nicku Diazu, a onda ostale Conditu”, izjavio je čelnik UFC-a, Dana White nakon meča za privremenu titulu UFC prvaka u velter kategoriji dodavši da ga Condit nije niti najmanje iznenadio.

“Niti najmanje. Čvrst je momak. Nisam mislio da će borba biti tako tehnička, a smatram da je to i Diaz očekivao. Mislio je da će se raditi više o otvorenoj izmjeni udaraca.”

Je li ga Diaz razočarao?

“Ne. Diaz se borio kao Diaz. Bio je agresivan kao i obično. To što mi se sviđa kod Diaza je da nakon što shvati da se njegov protivnik ne da uvući u otvoreni obračun i ne bori se  na način na kojim mu paše, to pokušava napraviti gestikulacijom i razgovorom. U nekim ranijim mečevima mu je to uspijevalo. No, Condit se slijepo držao svog plana”, kaže White i dodaje:

“Nisam s Diazom razgovarao o budućnosti, on i ja nemamo takve razgovore. No, da se moram kladiti, rekao bih da će se vratiti.”

UFC-ov predsjednik je na kraju proanalizirao dvoboj Werduma i Nelsona, a dodao je i da smatra kako je Mike Pierce trebao dobiti borbu protiv Josha Koschecka.

“Fabricio je večeras izgledao impresivno. Big Country ima vjerojatno najjaču bradu u cijelom MMA-ju. Nevjerojatno je da je uspio preživjeti sva ta koljena u prvoj rundi. Drago mi je da je spustio kilažu i da ozbiljno shvaća svoj posao. Savjetovao sam mu da se obrije i ošiša, no on to ne želi. Tu ne mogu ništa”, zaključuje White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI