White: CM Punk se vjerojatno više neće boriti za UFC

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.10.2016 12:11h Autor:

CM Punk

Neuspješni MMA debi u kojem je pokazao koliko je zapravo nedorastao izazovu, vjerojatno će biti posljednji nastup Phila Brooksa u UFC-ovom oktogonu, otkrio je predsjednik promocije Dana White.

Podsjetimo, Brooks, poznatiji kao CM Punk, izgubio je od mladog Mickeyja Galla ekspresnim gušenjem na UFC 203 priredbi koja se 10. rujna održala u Clevelandu. Odmah po završetku tog dvoboja, mnogi su se upitali u kojem će se smjeru nastaviti njegova karijera, a sada smo dobili i nešto konkretnije odgovore.

“Hoće li CM Punk biti lik koji će se zadržati u UFC-u i nastaviti s borbama? Vjerojatno neće. On je to htio isprobati. Sviđa mi se i imam poštovanja prema njemu. Htio se boriti u UFC-u i učinio je to nakon dvogodišnjih priprema. Imali smo situacije poput one s Brockom Lesnarom koje su ispale dobro, a očigledno smo imali i ovu sa CM Punkom”, izjavio je White na UFC Tonightu.

Ukoliko je ovo zaista kraj njegove karijere u UFC-u, kečerska zvijezda ne bi trebala imati problema s pronalaženjem novog poslodavca budući da je i sam White izjavio kako je primio dosta upita od promotora iz drugih organizacija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI