Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White: Čitava karijera Brendona Vere ovisi o tih 15 minuta (VIDEO) | Fight Site

White: Čitava karijera Brendona Vere ovisi o tih 15 minuta (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.08.2012 09:05h Autor:

Brandon Vera VS Thiago Silva

 

Sudačke kamere, Brendon Vera i Roy Nelson. Ove tri teme su zaokupile pažnju predsjednika UFC-a, Dane Whitea koji ih je “obradio” u razgovoru s Arielom Helwanijem.

White nije pretjerano oduševljen sa novim sudačkim “gadgetom” koji u pogon kreće već ovog vikenda u Los Angelesu, no radilo se o želji FOX televizije pa je prijedlog usvojen.

“Nisam lud za njima, no pokušavamo s novim stvarima i pokušavamo konstantno napredovati. To što ja nisam veliki fan tih kamera, ne znači da ih ne treba implementirati. Kamere će biti smještene u gumbu na košulji, neće biti na glavi da ne izgleda čudno. Ako dobijemo neki dobar kadar s te kamere, to ćemo i upotrijebiti”, objasnio je White.

Mnogo polemika izazvala je i prilika koju je nenadano dobio Brendon Vera. Zašto mu UFC vjeruje nakon što je već iskoristio nekoliko kredita i to nikada nije opravdao?

“Ne vjerujemo mu, vidjet ćemo u subotu. Fanovi i mediji mu ne vjeruju, ispred njega je velik posao dokazivanja. Dobio je veliku šansu i mora je opravdati. U subotu će dobiti tih 15 minuta i čitava karijera mu ovisi o tome. Rekao mi je ranije da nikada nije bio ovako motiviran i da će svima začepiti gubicu”, objašnjava White koji se na koncu osvrnuo i na novog TUF trenera, Royja Nelsona.

UFC-ov simpatični debeljko je opet u sukobima sa svojim šefom. Brada, kosa, masni kilogrami… sve ovo se u jednom trenutku Nelsonove karijere ispriječilo u odnosu s Whiteom. Sada je problem nastao s oputžbama koje je odaslao u smjeru suparničkog trenera i njegovog budućeg protivnika, Shanea Carwina. Nelson ga je, naime, optužio da je na dopingu.

“Stvarno je noćna mora. Bio je noćna mora kada je bio sudionik showa, bio je noćna mora čitavo vrijeme dok je nastupao u UFC-u, a sada je velika noćna mora kada je trener u TUF-u. Znao sam što će se dogoditi, konstantno sam s njim u sukobu. Jednostavno je noćna mora i jedino ga tako mogu nazvati. Čim smo počeli snimati, počeo je pričati gluposti. Vidjet ćete”, zaključio je White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI