White brani Fallon Fox: Mitrione je prava bol u dupetu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.04.2013 07:55h Autor:

Dana White

Dana White ostao je prilično neugodno iznenađen intervjuem koji je dao Matt Mitrione poznatom MMA novinaru Arielu Helwaniju.

Podsjetimo, samo nekoliko dana nakon svoje ekspresne pobjede nokautom nad De Friesom, Matt je u razgovoru u emisiji MMA Hour otkrio svoje mišljenje o Fallon Fox, MMA borcu koji je promijenio spol te dobio dozvolu da se nastavi boriti u ženskoj kategoriji, čemu se on itekako protivi.

"Fallon Fox je lažljiva, odvratna i bolesna nakaza. To zaista mislim! Lagao je prilikom podnošenja zahtjeva za licencu samo kako bi mogao imati mečeve protiv žena i to je odvratno. Neka ga bude sram, a mi ostali borci možemo se sramiti što mu je izdana licenca", samo je dio Mitrionove izjave nakon koje je uslijedila vrlo brza reakcija UFC-a i suspenzija njegovog ugovora zbog kršenja kodeksa ponašanja boraca.

Uskoro je reagirao i Dana White osobno, koji jednostavno ne shvaća borce koji rade slične istupe u javnosti i time samim sebe dovode u problematične situacije.

"Ma ovo je prava bol u dupetu, pogotovo kad se zna da on taj intervju nije ni morao dati. S borcima stvarno treba popričati, moraju shvatiti da im intervjui nisu potrebni ako mečevi nisu blizu jer ovako je ispalo kao prava noćna mora za Mitrionea. Nije bilo nikakvoj smisla s tim intervjuom, samo si je napravio ogromne probleme i to potpuno bez razloga", rekao je Dana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI