Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White brani Cormiera: Nikad nije odbio niti jednu borbu, ima pravo tražiti Lesnara za protivnika | Fight Site

White brani Cormiera: Nikad nije odbio niti jednu borbu, ima pravo tražiti Lesnara za protivnika

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.04.2019 21:53h Autor:

Daniel Cormier

Dana White stao je u obranu svog prvaka teške kategorije, Daniela Cormiera. Smatra kako on ima svako pravo tražiti borbu protiv Brocka Lesnara, jer je to svojim ranijim postupcima i ponašanjem zaslužio. Isto tako je još jednom potvrdio kako ta borba trenutno nije ostvariva.

White je na press konferenciji nakon UFC 236 eventa bio dodatno upitan o tome kakva je situacija s borbom Daniela Cormiera i Brocka Lesnara. Dva dana ranije rekao je kako bi se Cormier trebao boriti protiv Stipe Miočića, budući da Lesnar još uvijek nije u mogućnosti vratiti se u UFC. Ovog puta se White okrenuo Cormierovoj želji da odradi tu borbu i kritikama koje zbog toga dolaze.

“Glasine o borbi Cormiera i Lesnara nisu bile istinite. Ja samo govorim kako je to borba koju Cormier želi. Vidio sam dosta ljudi koji putem interneta kritiziraju takvu njegovu želju. Da se razumijemo, Daniel Cormier uvijek je do sada odradio sve što smo od njega tražili. Borio se protiv svakoga protiv koga smo mi željeli. Cijelo vrijeme bio je pravi prvak, sjajan prvak i nevjerojatan je ambasador ovog sporta. Ako se on želi boriti protiv Brocka Lesnara, zašto ne bi mogao dobiti tu borbu? Razmišlja o umirovljenju i prije tog se želi boriti protiv njega. Lesnar se želi vratiti, no ne znam kada će tako nešto biti moguće”, objasnio je predsjednik UFC-a trenutnu situaciju.

Iz onog što je White iduće rekao, možemo zaključiti kako je još jednom potvrdio da bi idući za Cormiera trebao biti Stipe Miočić. No, isto tako je dodao kako je treća borba protiv Jona Jonesa itekako u njihovim planovima.

“Cormier prije umirovljenja mora odraditi još dvije opake borbe. Ima još Jona Jonesa i Stipu Miočića. Ako se pored toga želi boriti i protiv Lesnara, borit će se protiv Lesnara ukoliko budemo u mogućnosti to organizirati. Brock će se meni prvi javiti kad bude u mogućnosti nastupiti”, još je jednom White iznio stanje situacije.

Cormier je trenutno u lakšem treningu. Oporavak od ozljede prolazi dobro i vratio se u dvoranu. Prema neslužbenim informacija, mogao bi biti spreman za povratak sredinom ili krajem ljeta. Nema sumnje da Stipe Miočić čeka kao zapeta puška.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI