White brani Bispinga: Lik koji ga je tužio je jebena pička!

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.10.2017 17:27h Autor:

Michael Bisping

Predsjednik UFC-a Dana White je stao u obranu svog prvaka Michaela Bispinga u svezi s tužbom koja je ovih dana podignuta radi navodnog fizičkog napada. Podsjećamo, tužba je podignuta ovog ponedjeljka u američkoj državi Kaliforniji, a podnio ju je 19-godišnji Antonio Georgakopoulos, koji tvrdi da je 31. srpnja bio žrtva napada u teretani koja se zove “24-Hour Fitness”.

Bisping u problemima: Mladić ga tužio zbog fizičkog napada u teretani (FOTO)

Prema sadržaju tužbe, Georgakopoulos je trenirao zajedno s prijateljem u već navedenoj dvorani, kada je u jednom trenutku odlučio podignuti uteg koji je bio od njega udaljen nekoliko metara. Tada je čuo glas koji je vikao na njega i govorio mu “ti mali nitkove, idiote, zašto mi uzimaš utege”. Nešto kasnije ga je Bisping navodno uhvatio u gušenje te je ovaj sljedeći dan osjećao bol u grkljanu te je otišao specijalistu koji mu je predložio određene tretmane. U tužbi navodi da je patio od noćnih mora, nesanice i anksioznosti. Sve kao posljedica Bispingovog napada.

No, White se ne suosjeća s Georgakopoulosom, nego tvrdi da se radi o “običnoj pičkici”…

“Neki jebeni kreten se posvađao s Bispingom u dvorani i sada ga pokušava tužiti. Moram pričati s Bispingom, ali siguran sam da se radi o tipičnoj pičkici koja puno sere po teretani. Kada je Bisping prišao i… Ne znam što mu je Michael napravio, ali sada taj klinac želi jebeno tužiti Bispinga. Prije svega, trebao je šutiti i držati svoja usta zatvorenim. To je sramota. Lik se sramoti, on je jebeni klaun. Likovi poput njega su jebena sramota.”

Za razliku od verzije priče koja je navedena u tužbi, White ima neku drugu verziju. Ili barem pretpostavlja da se tako dogodilo…

“Uvijek imate idiote koji po teretani viču da je to njihova klupa ili se ponašaju kao da su jebeno jaki. Ako je tako jak, zašto sada tuži Bispinga. Navodno je on Bispingu rekao ‘znaš li ti tko sam ja?’. To je navodno rekao. Da, ti si tip koji ide okolo i tuži ljude. Jebena pičko. Ali ovo je samo ono što sam čuo iz druge ruke. Moram čuti od Michaela točno što se dogodilo”, priznaje White koji je ove izjave dao u podcastu Mikea Swicka!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI