White: Boli me ona stvar za Bellator!

UFC 13.06.2014 11:53h Autor:

Dana White

Dana White previše ne razmišlja o tome čime se jedina prava konkurencija u vidu promocije Bellator bavi. Dapače, predsjednik UFC-a je poručio: Boli me ona stvar za Bellator!

Prošli mjesec UFC je objavio kako će 5. rujna održati  priredbu u Mohagan Sunu što se "slučajno" kosi s Bellatorovim eventom istog dana u Foxwoodsu. Novinari su ga vezano za tu temu pitali je li taj potez planiran ili tek konicidencija.

White je gotovo uvrjeđeno pojasnio…

"Ako vi stvarno mislite da mi pratimo što Bellator radi i da se oko toga brinemo, onda ste u krivu. To je samo slučajan isti datum. Mi datume priredbi dobijemo od FOX-a, ne biramo ih mi. Nama su servirani, a određuju se prema rasporedu ostalog programa. Postoje večeri kada se preklapamo s WSOF-om, a s njima sam u dobrim odnosima. Boli me ona stvar kada se Bellator održava", zarežao je predsjednik UFC-a i dodao da Bellator ne vidi kao ozbiljnu konkurenciju.

"Oni su nebitni. Onog dana kada se počnem brinuti oko Bellatora ili razmišljati o njima, to će biti problematično. Oni su sami sebi najgori neprijatelji i sami loše rade. Mi im ništa ne možemo napraviti što si oni sami već ne rade. Nije da ubijaju rezultatima i gledanošću. Često se poklapamo s drugim sportovima ili drugim promocijama. Briga me za sve njih", zaključio je White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI