White blefira: Sindikat boraca? Briga me…

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.11.2016 14:51h Autor:

Dana White

Predsjednik UFC-a Dana White je gostujući kod poznatog Jima Romea objasnio svoj stav prema sindikatu boraca koji bi uskoro trebao početi s radom. Prema pisanju nekoliko medija bivši agent baseball igrača Jeff Borris je krenuo u pokretanje Profesionalne borilačke asocijacije (PFA) koja bi trebala u biti biti prvi sindikat UFC-ovih boraca. Navodno bi u samom vrhu sindikata sjedilo čak 9 aktualnih UFC-ovaca, nešto što će zasigurno uzburkati duhove javnosti i zaokupiti pažnju novih vlasnika UFC-a WME-IMG agencije.

“Sretno im bilo. Posao s borcima je jako različit nego neki drugi. Radi se o individualnom sportu, to nije timski sport. Sve je potpuno drugačije. Reći ću vam nešto. Ovi borci svaku drugu borbu mijenjaju menadžere. Otpuste ih i uzmu nekog drugog. Ludnica prava vlada”, izajvio je White relativizirajući sam sindikat i ulogu koju može imati u budućnosti.

“Na kraju dana jesam li zabrinut zbog sindikata? Moram s nekim pregovarati, a pregovaranje sa sindikatom ne bi za mene predstavljalo problem. Mislim da bi sindikat bio problem za same borce. Sindikati nisu nužno poboljšanje, ako me razumijete? Razmislite dobro što želite. Meni je svejedno. Briga me. Meni je to nevažno”, tvrdi White.

Radi li se o blefu ili je predsjednik UFC-a zaista promijenio stav o borcima i njihovom eventualnom udruženju. Znamo da je u prošlosti bio veliki protivnik sindikata boraca, a nedavno je Jose Aldo otkrio kako mu je Dana White ponudio veći ugovor, ako ne podrži osnivanje sindikata.

Kome sada vjerovati…?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI