White BJ-u i Nelsonu poručio da pričaju gluposti vezane uz doping svojih protivnika

UFC 03.08.2012 08:43h Autor:

Penn VS Edgar

 

Čini se kako čelnik UFC-a, Dana White, i nije previše oduševljen inzistiranjem BJ Penna na konstantnom testiranju na doping svog sljedećeg protivnika Roryja MacDonalda. To se može iščitati iz njegove posljednje izjave u kojoj je VADU (Voluntary Anti-Doping Association), agenciju koja bi trebala odraditi testiranja kanadskog borca, pomalo ironično nazvao “Vada, Wada, bada, nada…kako god.”

Naime, s obzirom da Atletska Komisija Ontarija ne provodi testiranja na doping (prema kanadskom zakonu testiranje provode pojedini sportski savezi, a ne Komisija), ovaj put će borce testirati nezavisni laboratorij koji je angažiran od strane UFC-a. No, taj laboratorij nije VADA.

“Ako BJ želi testirati svog protivnika svaki drugi dan, dobro za njega. Neka se ubije u testiranju. To je glupo. Imate likove proput njega i Big Countryja koji konstantno pričaju gluposti. Atletska Komisija Nevade provodi testiranja. Vada, bada, nada, kako god. Testiranja provodi Atletska Komisija ili Nevade ili Kalifornije. Ili neke druge države gdje imamo priredbu”, poručio je White.

Mediji već neko vrijeme izvještavaju o uvjerenosti BJ Penna u to da je njegov sljedeći protivnik konzument nedopuštenih sredstava. Je li u pravu ili nije, vidjet ćemo nakon što nekoliko puta, kako je najavio, testira Kanađanina prije nego što protiv njega uđe u kavez.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI