Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White: Bilo je sjajno imati Brocka, a Fedora ne mrzim | Fight Site

White: Bilo je sjajno imati Brocka, a Fedora ne mrzim

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.03.2014 17:37h Autor:

Dana White

U kratkom razgovoru za portal Sherdog, Dana White se prisjetio kako je bilo imati Brocka Lesnara u organizaciji te da li mu je žao što nisu uspjeli pregovori s Fedorom Emelianenkom.

"Nikad ne bih rekao nikad s osobom kao što je Brock Lesnar, no on je napustio UFC uz jako dobre uvjete i uvijek smo imali jako dobar odnos s njim", rekao je White dodavši: "Brock žali za nekim stvarima, jedan dio svoje karijere bio je teško bolestan i misli da nije postigao koliko je mogao."

No, White smatra da nema za čime žaliti: "No gledajte, on je došao u UFC nakon samo jedne profesionalne borbe i postao prvak, ne znam za čime ima žaliti, no to je Brock Lesnar, on je tip osobe koji vjeruje da je uvijek mogao postići više nego što je."

"Bilo je zabavno imati Brocka u organizaciji, ali ne znam što misliti o njegovom povratku. Ako on poželi, vrata su mu otvorena, no ja ga neću nagovarati, ja nisam takva osoba. Posebno ako osoba smatra da nije potpuno u tome, jer za ovaj posao moraš biti 100% zdrav i 100% spreman.", završio je White o Lesnaru, a onda je bio upitan o Fedoru.

"Ne znam zašto svi koji se nazivaju fanovima borbe i fanovima Fedora i dalje žele vidjeti Fedora kako se bori. Nakon što je nokautiran od strane Dana Hendersona vidjelo se da to više nije isti borac", rekao je, a nakon toga je iznio i svoje mišljenje o ruskoj legendi: "Ja ne mrzim Fedora, nismo uspjeli dogovoriti njegov dolazak, no uistinu nemam ništa protiv njega, kao veliki borilački fan ga cijenim, no isto tako kao fan ne bih više volio vidjeti da se Fedor bori, i mislim da bi tako trebali razmišljati svi Fedorovi fanovi."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI