Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White bijesan zbog pirata poručio: Bitka tek počinje! | Fight Site

White bijesan zbog pirata poručio: Bitka tek počinje!

UFC 08.11.2011 09:06h Autor:

Dana White i Megan Olivi

S obzirom na različite vremenske zone, UFC je svoj 138 event iz engleskog Birminghama u SAD-u odlučio emitirati  na Spike TV-u s odmakom kako bi priredba bila prikazana u večernjim satima.

No, piratske mreže diljem svijeta do tada su već u tolikoj mjeri distribuirala ilegalne snimke preko razno raznih streamova da inače odlična priredba iz Birminghama nije izazvala toliko zanimanje i toliku gledanost u Americi kao što se očekivalo. Dakako, čelnik UFC-a bio je bijesan zbog toga i poručio je piratima da prava bitka s njima tek počinje.

“Morate razumjeti da je sve ovo prilično nova stvar i nov problem. Sjećate se Napstera? S ilegalnim skidanjem glazbe nije toliki problem kao s video streamovima. Ako i skinete pjesmu ona nije uništena jer tu pjesmu želite slušati ponovo. Kada su u pitanju borbe, onda je situacija upravo suprotna. Ukoliko znate ishod borbe, sigurno je da nećete gledati snimku meča. Ta je priredba gotova. Mrtva.”, objašnjava Dana White.

Poznato je kako je predsjednik UFC-a  veliki borac protiv piratstva. Američka promocija ima čitav pravni odjel koji se bavi zaštitom njihovih autorskih prava i gonjenjem onih koji su ih povrijedili. White je najavio kako će organi reda “doslovno upadati u kuće ljudi koji nelegalno skidaju njihove priredbe i odvoditi ih u zatvore”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI