Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White bijesan na Arlovskog i Schauba: Ta borba je bila sranje! | Fight Site

White bijesan na Arlovskog i Schauba: Ta borba je bila sranje!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.06.2014 11:54h Autor:

Arlovski i Schaub

Bivši UFC prvak u teškoj kategoriji, Andrei Arlovski, se noćas nakon nekoliko godina izbivanja iz oktogona vratio među staro jato pobjedom protiv Brendana Schauba na UFC-u 174. Bjelorus je slavio podijeljenom odlukom sudaca, no u cijeloj priči može biti zadovoljan isključivo ishodom, ne i onime što je pokazao u oktogonu.

Nizak tempo, mnogo oklijevanja i gotovo niti jedan značajan udarac…to su bile glavne odlike dvoboja koji je trebao biti poslastica za UFC fanove. S tim se slaže i sam Arlovski.

"Iskreno, osjećam se jako loše još uvijek", poručio je pobjednik nakon meča i dodao:

"Dobro je da Dana White nije ovjde jer bi bio jako ljut na mene. Dao mi je veliku priliku, a ja nisam zadovoljan što sam pokazao. Zbog nekon razloga sam bio jako nervozan. Kada sam ušao u oktogon, tresle su mi se ruke i noge. Bio sam više nervozan nego uoči svog prvog nastupa pije 14 godina. Sljedeći put ću biti puno bolji. To je bio i razlog zbog kojeg sam nakon meča bio tužan. Htio sam ga nokautirati i tako riješiti pitanje pobjednika. Nisam sretan s onime što sam pokazao večeras."

Simptomatično i očekivano, niti njegov šef Dana White, nije bio zadovoljan onime što su dva teškaša pokazala.

"Mislim da će se svi složiti sa mnom kada kažem da je ta borba bila sranje. Očaj. Znate li tko je izgubio u tom meču? Fanovi. Oni su poraženi", poručio je predsjednik UFC-a.

Iako je Schaub imao više udaraca, suci su pobjedu pred "domaćom" publikom dali Arlovskom. White tu ne vidi neki problem.

"Svatko tko misli da je Schaub opljačkan… Gledajte, prve dvije runde su mogle otići na obje strane. Treću rundu je dobio Brendan. Ja sam napravio veliku grešku jer sam ih stavio među glavne mečeve. Trebali su ići u uvodni program. Sve u svemu, akoSchaub misli da su ga opljačkali, to je smiješno."

"Arlovski je izgledao sporo i vrlo mekano. Kao da ne može odraditi ono što je trebao odraditi večeras. Niti jedan od njih nije bacio ozbiljan udarac u prve dvije runde. Neovisno o tome, Schaub je nakon meča izgledao kao da su ga pogodili bejzbol palicom. Komedija je da nakon svega smatra da je trebao pobijediti. Mi smo opljačkani, ne on", zaključio je ljutiti White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI