White: Barnett je budala ako ne dođe u UFC

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.02.2013 08:10h Autor:

Josh Barnett

Prije samo nekoliko dana Josh Barnett je vrlo direktno MMA novinarima otkrio da je naložio svom menadžeru da prekine pregovore s UFC-om. Razlog nije htio otkriti, ali je dodao da nije bio sporan novac, već neke druge odredbe u ugovoru.

No, čini se da priča oko njegovog dolaska u UFC ipak još nije završena, očito još uvijek postoji dovoljno prostora da svoju karijeru nastavi u najpopularnijem oktogonu na svijetu.

Dana White bio je prilično jasan tijekom svog boravka u Londonu kada se osvrnuo na situaciju s Barnettom, a ona se može sažeti u par riječi – Barnett je budala ako ne dođe u UFC.

"Sve je na njemu, nije on klinac, već je u ovom sportu dugo vremena. Zamislite Josha Barnetta na kraju karijere da nikad nije odradio meč u UFC-u, što je sve mogao postići, koji je novac mogao zaraditi i sve ostalo. No, on je sam svoj čovjek, ako želi raditi po svom, ja nemam problema s time", rekao je Dana.

Nema sumnje kako bi njegov dolazak u UFC prilično zaoštrio konkurenciju, no još uvijek se pokušava otkriti gdje je točno zapelo u pregovorima između Barnetta i Zuffe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI