White: Barao je za nas ono što je Mayweather u boksu!

UFC 23.09.2013 09:04h Autor:

Renan Barao

Renan Barao trenutno je najbolji borac UFC-ove bantam kategorije, proteklog vikenda je još jednom obranio svoju titulu privremenog prvaka pobjedom nad Eddiejem Winelandom, a pun hvalospjeva o Renanu je i UFC-ov šef.

Dana White hvali Baraov niz bez doživljenog poraza koji traje od 2005. godine, odnosno Renan je poražen samo u svojoj prvoj borbi u karijeri.

"Barao je u MMA svijetu najbliži statusu kakav ima Floyd Mayweather jr. u svijetu boksa. Nije poražen već osam godina, dok Floyd taj status drži već 17 godina. Znate li kako je teško imati takav niz u MMA disciplini osam godina? Ozbiljno, razmislite malo o tome. On ne dobiva dovoljno zasluga za sve što je napravio. On nije jedan od onih koji lovi pobjedu sudačkom odlukom, već uđe u oktogon i želi jebeno razvaliti svog protivnika", rekao je White.

"Ja nisam u ovom sportu da bi me hvalili zbog rezultata. To nije moj posao. Ja sam borac, volim ono što radim, a sad čekam da mi UFC napokon pruži priliku da postanem i "pravi" prvak. Borit ću se s bilo kime i bilo gdje", poručio je Renan.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI