Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White: Barao i Dillashaw će odraditi revanš | Fight Site

White: Barao i Dillashaw će odraditi revanš

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.06.2014 18:40h Autor:

Renan Barao i TJ Dillashaw

Sve je bliže odluka o prvom borbu protiv kojeg će TJ Dillashaw braniti naslov UFC-ovog prvaka. A kako se može zaključiti iz izjave Dane Whitea, sve je izglednije da će ta borba zapravo biti revanš protiv Renana Baraoa.

TJ Dillashaw bio je gost Ultimate Fighter Latin America showa, gdje je popratio i jednu borbu. Istim putem je Dana White bio upitan da li su odlučili što slijedi za novog UFC-ovog prvaka u bantam kategoriji.

"Iduća borba TJ-a Dillashawa vjerojatno će biti revanš s Baraom. Kažite mi ako sam u krivu, no sjedili smo i razmišljali gledajući tko su sve kandidati za napad na titulu. Ta lista postoji, i to je sjajna stvar, no istovremeno smo se pitali koga dati Renanu, koji je toliko dugo bio neporažen. Slažem se da je dobivao batine pet rundi te na kraju bio završen, no ima li smisla ne dati mu priliku za revanš? I tko ne bi volio vidjeti tu borbu?", rekao je White na pitanje o Dillashawu.

Realno gledajući, to bi možda bila i najbolja odluka. Barao je dugo bio neporažen, Dillashaw je dobio priliku za naslov igrom slučaja, jer nije bio prvi izbor i revanš se čini kao jedna potpuno realna i smislena opcija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI