White: Arlovski je zaslužio priliku, Sylvia nije!

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.05.2014 10:05h Autor:

Sylvia vs Arlovski

Bangor će 16. kolovoza biti domaćin UFC Fight Nighta. Tako će američka država Maine po prvi put ugostit UFC-ove borce. Kad  je najjača svjetska MMA promocija objavila taj podataka bivši UFC-ov prvak u teškoj kategoriji Tim Sylvia poiželio je biti dio tog događaja.

Tim Sylvia rođen je i odrastao Maineu, a Bangor je kako i sam kaže jedan od njegovih domova. Nakon što je UFC objavio da će tamo održati svoj event u kolovozu Sylvia je na svom Tweeteru poručio da bi volio biti sudionik te priredbe.

No, ovih je dana potvrdio da će se u rujnu boriti protiv UFC-ovog veterana Christiana Morecrafta što samo potvrđuje da neće dobiti priliku u Bangoru.

Andrei Arlovski bio je njegov veliki suparnik, a UFC je nedavno ponovo potpisao s njim ugovor. Dana White objasnio je zašto je novu priliku dobio Arlovski, a ne Sylvia.

"Mislim da je Tim Sylvia u tri posljednje borbe izgubio i bilo bi ga uistinu teško vratiti u UFC s takvim rezultatima.", rekao je White.

S druge strane Arlovski je u posljednjih sedam borbi upisao šest pobjeda što je bilo dovoljno da ga vrate.

"Arlovski je u pobjedničkom nizu. Sviđa mi se, poštujem ga i poštujem njegovu ekipu. Napustio je UFC i otišao se boriti negdje drugdje. Ako ljudi misle da zbog toga imam nešto protiv njega griješe. Ako netko traži bolju priliku to je u redu. Nećemo borce zbog toga uništiti i osuđivati."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI