Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White: Žao mi je Cruza, ali ne znam koliko još možemo čekati | Fight Site

White: Žao mi je Cruza, ali ne znam koliko još možemo čekati

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.10.2013 16:46h Autor:

Dana White

Dana White polako gubi strpljenje za Dominicka Cruza i njegovo dulje izbivanje zbog ozbiljnijih zdravstvenih problema te je sve veći pritisak da mu se oduzme titula prvaka UFC-a u bantam kategoriji.

Predsjednik vodeće svjetske MMA promocije već dulje vrijeme izbjegava takav scenarij, ali u posljednjih par tjedana počeo je otvoreno najavljivati da će na takav potez biti primoran, iako odluku o oduzimanju titule neće donijeti drage volje.

"Definitivno treba razmisliti o donošenju odluke koliko će se ubuduće moći čekati aktualnog prvaka. S Dominickom Cruzom našli smo se u nezgodnoj situaciji i vjerojatno ćemo ubrzo odlučiti što ubuduće u sličnim slučajevima", najavio je Dana.

"Cruz je odličan momak i sjajan prvak, trebao se boriti protiv Fabera na eventu s Andersonom i Sonnenom, tu bi uzeo i postotak od PPV prodaje, odlično bi zaradio, ali nije mogao nastupiti. Zaista mi ga je žao, pogotovo jer je tako dobra osoba. Možda smo ga zaista predugo pustili da drži titulu bez obrane", dodao je čelnik UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI