White: Anderson priča jebene gluposti, čekam da kaže kako želi protivnika iz muha kategorije!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.01.2013 09:02h Autor:

Dana White

Predsjednik UFC-a polako gubi živce kad je u pitanju srednja kategorija. Nikako ne može pronaći adekvatnog protivnika za Andersona Silvu, a on titulu prvaka nije branio već dosta vremena i ovog proljeća zaista bi trebao ponovno ući u oktogon i pružiti nekome priliku da bude njegov izazivač.

Najprije su prije par dana stigle informacije iz Andersonovog kampa da žele meč protiv Lukea Rockholda, prvaka koji je pristigao iz Strikeforcea, no UFC već radi na organizaciji njegovog meča protiv Vitora Belforta. Samo 24 sata kasnije Brazilci su se ponovno oglasili, a ovog puta imaju novu želju.

Jedan od Andersonovih menadžera, Ed Soares, otkrio je da bi Anderson vrlo rado ušao u oktogon u slučaju da mu Cung Le bude protivnik.

Reakcija Dane Whitea je brzo stigla i čini se da ga cijela ta situacija počinje polako ljutiti.

"Sve to su tipične ludosti koje stižu od Andersona Silve i Eda Soaresa. To se događa svaki jebeni put. Još malo pa će reći da se želi boriti protiv Demetriousa Johnsona, prvaka muha kategorije, pa s ovim, pa s onim… Uvijek iste gluposti od njih. Mi sada nešto pripremamo, moramo vidjeti kako će to proći, ali još uvijek nećemo otkriti o čemu se radi. Andersona definitivno čeka obrana titule, a ne još jedna prestiž borba", rekao je Dana nakon posljednje UFC-ovog eventa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI