White: Anderson i Roy Jones Jr me izluđuju svojom željom o boksačkom meču!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.12.2013 09:24h Autor:

Anderson Silva

Bivši UFC-ov prvak u srednjoj kategoriji, Anderson Silva, koji doduše krajem ovog mjeseca tu titulu može vratiti u svoje vlasništvo zahvaljujući revanšu koji ga čeka protiv Chrisa Weidmana, i dalje ima veliku želju za ulaskom u ring s boksačkom rukavicama.

Skoro da nema MMA fana koji ne zna da on već dulje vrijeme razmišlja o borbi po boksačkim pravilima protiv iskusnog Royja Jonesa Juniora, ali to mu postojeći ugovor s UFC-om brani. No, čini se kako ipak postoje prilično veliki izgledi da do ovog okršaja dođe.

Predsjednik UFC-a Dana White obojicu poznaje iznimno dugo i čini se da vrše pritisak na njega da upravo on bude taj koji će im organizirati meč.

"Njih dvoje me izluđuje, doslovno izluđuje. Roy Jones Jr je moj prijatelj iz starih dana. Još kad sam ja imao 19 godina i kad sam ušao u svijet boksa on je bio iznimno dobar prema meni. Sad se osjećam kao da sam u poziciji da jednostavno nemam izbora, već da moram napraviti ono što će obojicu usrećiti", rekao je Dana i natuknuo kako bi se o tome zaista moglo razgovarati u slučaju da Anderson vrati pojas UFC-a u svoje ruke ovog mjeseca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI