White: Anderson bi se mogao boriti već ove godine!

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.02.2014 09:29h Autor:

Anderson Silva

Od dvoboja s Chrisom Weidmanom i teškog loma noge na UFC-u 168 prošlo je nešto manje od dva mjeseca, a oporavak Andersona Silve odvije se sve bolje i brže.

Prve prognoze nakon meča s Weidmanom nisu bile nimalo optimistične. Mnogi su pretpostavljali da je to i kraj karijere bivšeg UFC-ovog prvaka, ali on je vrlo brzo najavio svoj povratak. Volja je od početka bila kod Silve na najvišoj razini. Iz tjedna u tjedan osjeća se sve bolje i sve je odlučniji u povratak. Prognoze su sve bolje, a da se oporavak odvija u pravom smjeru potvrdio je i predsjednik najjače MMA promocije Dana White nakon UFC-a 170.

"Doktor mi je pokazao rendgenske snimke njegove noge i potvrdi da se oporavlja nevjerojatno brzo s obzirom na to da je prošlo tek osam tjedana. Rekao je da se takav oporavak ponekad ne vidi ni nakon par godine i da bi se Anderson mogao boriti još ove godine. No, vidjet ćemo jer svašta se još može dogoditi. Može se ozlijediti na treningu ili početi trenirati i ne osjećati se kao prije. Sve je moguće.", rekao je White

Dobar oporavak potvrđuje i video na kojem Anderson Silva hoda bez pomoći štaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI