White: Aldo, ne budi škrtac i kupi si auto!

UFC 16.10.2012 09:24h Autor:

Jose Aldo

U Rio de Janeiru proteklog je vikenda svoju novu obranu titule prvaka trebao imati Jose Aldo, koji je morao otkazati meč nakon što mu je stradala noga prilikom prometne nesreće s motorom.

Meč protiv Frankieja Edgara je zbog toga otpao, na otvorenim treninzima par dana prije UFC-a 153 mogli su se svi uvjeriti da je ozljeda na Aldovom stopalu još uvijek vidljiva, ali nada se da bi uskoro mogao dobiti liječničko odobrenje da se ponovno vrati u trenažni proces.

No, čini se da se Aldo nije previše "opametio" te da i nakon prometne nesreće još uvijek zna sjesti na motor, što je pomalo naljutilo Danu Whitea, ali je na to reagirao više u polušali.

"Aldo, volim te čovječe, ali zaradio si puno novca . Ne budi jeftini škrtac i kupi si automobil! I dalje se voziš na motoru za ime Božje! Ima li on uopće dozvolu za motor? Ne znam uopće što reći na to. Kupi si jebeni auto ili nađi prijatelja koji će te voziti okolo", poručio mu je Dana.

Inače, posljednjih dana u javnosti se pojavila informacija da će UFC u sve buduće ugovore s borcima staviti i klauzulu o odgovornom ponašanju koja bi im zabranjivala u određenim razdobljima bavljenje opasnim aktivnostima, a među njih navodno spada i upravo vožnja motorom. UFC je odlučio reagirati kako bi se pokušale smanjiti ozljede boraca koji imaju ugovoren meč.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI