Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White: Aldo je najbolji borac svijeta… prve dvije runde | Fight Site

White: Aldo je najbolji borac svijeta… prve dvije runde

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.06.2014 20:08h Autor:

Jose Aldo

Dana White se u jednom od svojih posljednjih medijskih istupa osvrnuo na Jose Alda, jedinog Brazilca koji još drži UFC-ov pojas. White je Alda izuzetno nahvalio, no istaknuo je i jednu stvar koja ga smeta kod njega.

White je pričao o situaciji kako neki borci zarađuje više od drugih, a da je veliki čimbenik toga koliko gledatelji oni svojom borbom mogu privući. Onda se osvrnuo na prvaka u perolakoj kategoriji rekavši: "Pogledajte Jose Alda. Obožavam tog momka, i vjerujem kako je ultimativno najbolji borac svijeta. No, prve dvije runde. Nakon toga on pada i više nije jednako dobar. On zna kakva je situacija kod nas. Prvaci su naši partneri oko podjele "pay-per-view" zarade i ako želiš više zarađivati, trebaš navesti ljude da kupe tvoju borbu."

No, White je bio upitan i o tome da li borci u lakšim kategorijama privlače manje publike. "Istina, oni ne prodaju toliko svoje borbe kao neki veći momci. No, Aldo je dečko koji ima strašan talent i može postati ogromna zvijezda. Sve je na njemu, on mora biti taj koji će učiniti da ljudi obraćaju pažnju na njega i žele gledati i platiti njegove borbe", završio je predsjednik UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI