White: Aldo je mogao zaraditi 4 milijuna dolara!

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.07.2015 09:25h Autor:

Jose Aldo

Približava nam se UFC 189 na kojem će se Conor McGregor i Chad Menedes boriti za privremeni naslov prvaka u pero kategoriji. Odavno je poznato da će ovaj događaj donijeti veliku zaradu, a Dana White je otkirio koliko je trebao zaraditi aktualni prvak Jose Aldo.

Jose Aldo je zbog ozljede rebra morao odustati od borbe s Conorom McGregorom na UFC-u 189 koji će se održati ovog vikenda. Predsjednik UFC-a Dana White gostovao je u emisije The Rusillo Show na ESPN radiju te je otkrio koliko je Jose Aldo mogao zaraditi da nije odustao od borbe.

"Aldo je trebao zaraditi milijune dolara. Vjerojatno bi zaradio oko četiri milijuna dolara."

White je rekao da je zarada od prodaje ulaznica dostigla rekordne brojke u SAD-u. To je 7.1 milijuna dolara. Sve to pokazuje da zanimanje za meč između Conora McGregora i Chada Mendesa nije manje od zanimanja koje je postojalo za meč između Alda i McGregor te je naglasio da je pogledao i video Aldove ozljede.

"To je ludo jer sam pogledao video. Primio je udarac iz okreta, a ludo je da netko ide bacati tako nešto na njega dva tjedna prije borbe. No što je, tu je. Trebao je zaraditi velike novce, velike novce. Da se mogao boriti, borio bi se."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI