White: Ako potpišemo Cyborg, ne želim slušati nikakva s*anja

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.07.2014 19:38h Autor:

Cristiane Justino i Dana White

Nakon još jedne uvjerljive i ekspresne pobjede Ronde Rousey, ponovno u prvi plan upada mogućnost angažiranja Cristiane "Cyborg" Justino. White je spreman za pregovore, a novinare je upozorio da, ukoliko potpišu Cyborg, pripaze što pišu.

Ronda je uvjerljiva i nedodirljiva. To je činjenica i naravno da mnogi vjeruju da je Cristiane Justino (12-1) jedina koja ju može srušiti. Dana White nije protiv ideje da brazilska zvijezda postane članica UFC-a, no upozorio je novinare što da (ne) pišu, ukoliko se za akvizicija ostvari.

"Ne želim slušati sranja koja bi ste pisali ako bi Cyborg potpisala za nas. A znam da ste spremni na to istog trenutka kada se to dogodi. Spremni ste na sve, o njenim testiranjima i svemu. Bit će to glavna tema, imati ćete sjajnu priču o kojoj odmah možete pisati. Ma, imate cijeli scenarij", rekao je White, koristeći ipak malo više vulgarizama nego što smo mi ovdje prenijeli.

Još jednom je ponovio da pregovori s bivšom Strikeforce prvakinjom u perolakoj kategoriji traju već neko vrijeme: "Znate, kad smo preuzeli Strikeforce, Cyborg je dobila jednaku ponudu kao i Ronda. Ronda ju je prihvatila, a Cyborg, koja je već tad bila i u problemima s dopingom, nije."

Također, objasnio je što je potrebno da bi bio borac koji se u UFC-u bori za naslov prvaka. "Postoje te neke stvari. Ukoliko se uistinu želite boriti za UFC titulu, postoje stvari koje morate učiniti. Cyborg zna koje su to."

Također, ukoliko Cyborg i potpiše za UFC, postavlja se novo pitanje. Može li ona spustiti svoju kilažu na 135 lbs, odnosno 61 kilogram?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI