Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White: Ako Holm pobijedi Cyborg postat će najbolja borkinja svih vremena! | Fight Site

White: Ako Holm pobijedi Cyborg postat će najbolja borkinja svih vremena!

UFC 30.12.2017 20:08h Autor:

Cris Cyborg i Holly Holm

Holly Holm je već ispisala povijest kada je na UFC-u 193 nokautirala najdominantniju borkinju bantam kategorije na svijetu i najveću žensku MMA zvijezdu, Rondu Rousey, i tako postala UFC-ova prvakinja.

Iako je titulu izgubila već u idućoj borbi, neočekivana pobjeda nad Rousey, koja se tada činila nesavladivom preprekom za bilo koju borkinju, donijela je Holm svjetsku slavu i povijest će je zauvijek pamtiti kao osobu koja je šokirala svijet i učinila nezamislivo.

Noćas će Holm biti u prilici da ponovi taj uspjeh, kada se u glavnoj borbi UFC 219 priredbe obračuna s prvakinjom perolake kategorije i najstrašnijom nokauterkom koju je ženski MMA ikada vidio, Cris Cyborg.

Cyborg, baš kao i Rousey u svoje vrijeme, jednostavno nema pravu konkurenciju u svojoj kategoriji i zato predsjednik UFC-a, Dana White, smatra da će pobjedom nad Brazilkom Holm postati najbolja borkinja u povijesti.

“Ovo je najveća borba u njenoj karijeri”, rekao je White gostujući na emisiji The Herd. “Ovo je pravi test za Cris Cyborg. Ako pogledate Holly Holm, trinaesterostruka  je svjetska prvakinja u boksu, višestruka je prvakinja u kick- boksu, pobijedila je Rondu Rousey i osvojila UFC naslov. Sad se Holm penje u perolaku kategoriju, što je zapravo prava kategorija za nju- visoka je, velika i čvrste građe.

“Ako Hollly Holm pobijedi ovog vikenda, kako možete reći da nije najbolja borkinja svih vremena?”

No White smatra da je i za Cyborg ovo prava prilika da se dokaže i dodatno zacementira svoju reputaciju.

“Za Cris Cybrg, kad bi pobijedila, ovo je očito velika borba za nju. Mislim da je Holly Holm njezin prvi pravi, istinski test. Što se borbe tiče, Cyborg je agresivna borkinja, može vas nokautirati, voli se kretati prema naprijed. A Holly Holm je kontrašica. Odličan je kontra udarač i ja zapravo očekujem jako dobru borbu.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI