White: Ako Condit pristane, ja sam za instant revanš protiv Diaza

UFC 06.02.2012 11:09h Autor:

Photo by Combatlifestyle.com

Ako Carlos Condit nema ništa protiv, Dana white bi volio vidjeti instant revanš susret Diaza i Condita. U intervjuu za MMAJunkie, čelnik UFC-a je objasnio svoj stav.

“Nisam razočaran ovim ishodom. GSP protiv Condita će također biti velika borba, garantiram vam. Znam da je St. Pierre želio Diaza, želio ga je zaista jako, pa bi bilo dobro da se sada fokusira na Condita. Neka se naljuti na njega ili što god mu treba”, izjavio je najprije White, no kada je čuo za prijedlog revanša od novinara, lice mu se ozarilo…

“Luda ideja, no… Razmišljao sam odmah nakon borbe o tome. Ljudi se bune zbog odluke i misle da nije bila ispravna. Mogli bi se ponovno boriti prije nego što se GSP ne vrati. Sve ovisi o Carlosu. Carlos mora pristati, a mora pristati i Diaz.”, kaže White.

Nije teško zaključiti da je meč GSP vs. Diaz puno isplativiji dvoboj za UFC nego GSP vs. Condit. Stoga od tuda i ovaj mekani stav Whitea. Ipak, teško je očekivati da bi Condit pristao na dvoboj iz kojeg ne može dobiti apsolutno ništa, a može izgubiti sve.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI