White: Ako Anderson pobijedi GSP-a, idući na redu je Jones!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.09.2012 10:44h Autor:

Anderson Silva i Jon Jones

UFC nam za iduću godinu prema svemu sudeći priprema nekoliko jako zanimljivih mečeva, a najnovija opcija glasi Anderson Silva VS Jon Jones!

Dana White je očito shvatio da s riječi mora prijeći na djela i zaista pružiti MMA fanovima ono što žele gledati. Nakon što je proteklih par tjedana iznimno aktualna priča o održavanju prestiž borbe između Andersona Silve i Georgesa St-Pierrea, pojavila se još jedna odlična opcija.

Naime, kako UFC ima problema s pronalaskom protivnika za Andersona, počelo se ponovno ozbiljno razmišljati o organizaciji meča između Andersona i Jona Jonesa.

"Došli smo do faze u kojoj je Andersonu teško pronaći protivnika. Pobijedio je sve, srušio sve rekorde. Ukoliko pobijedi St-Pierrea, budite sigurni da bi idući na redu mogao biti Jon Jones", rekao je Dana.

Problem bi mogla predstavljati činjenica da su Anderson i Jones prijatelji, no White vjeruje da to ipak neće biti nepremostiva prepreka. "Da, njih dvoje su rekli da se ne žele boriti jer su prijatelji. No, Jones je rekao da se ne želi boriti ni protiv Evansa, pa se ta borba ipak održala."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI