Werdumu prijeti otkaz već u slučaju prvog poraza protiv Nelsona?

UFC 02.02.2012 09:30h Autor:

Alistair Overeem vs. Fabricio Werdum

Osim Matta Riddleja, Matta Browna i Chrisa Copea, poznati MMAFighting je uoči UFC-a 143 na takozvanu “cut” listu, odnosno popis onih koji moraju pobijediti da bi zadržali posao u UFC-u, uvrstio i Fabricija Werduma.

Neki će ostati zapanjeni njihovim odabirom s obzirom da je ovo tek prvi dvoboj u novom ugovoru brazilskog majstora partera. No, s obzirom na prošlost i ružan razlaz Werduma i UFC-a prije dvije godine kada Brazilac nakon poraza od Dos Santosa nije želio pristati na smanjenje ugovor, većina će se ipak složiti da mu očajnički treba pobjeda ukoliko želi vratiti vjeru čelnika UFC-a u svoje kvalitete. Dakako, Werdum će pokušati i uvjeriti svoje fanove da pobjeda protiv Fedora nije bila puka slučajnost!

U posljednjem nastupu u četvrtfinalu Strikeforceovog GP-a protiv Alistaira Overeema nije impresionirao niti najmanje. Dapače, doživio je mnoge kritike zbog pokušaja da meč svim silama preseli na parter. Brazilac se bacao na pod, izležavao na stražnjici i čekao da se Overeem sam spusti. To je, dakako, izazvalo salve zvižduka u publici koja je od ovog dvoboja očekivala puno više. Za vidjeti je hoće li pribjeći istoj taktici i protiv Royja Nelsona naredne subote?

U UFC karijeri, Werdum je ubilježio dvije pobjede i dva poraza. Svladao je Gonzagu i Veru, a izgubio od Arlovskog i Dos Santosa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI