Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Werdumov trener: Werdum bi s Velasquezom imao 10 od 10! | Fight Site

Werdumov trener: Werdum bi s Velasquezom imao 10 od 10!

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.06.2015 09:38h Autor:

Fabricio Werdum

Prošlog je vikenda Fabricio Werdum postao prvi borac koji uspio "submissionom" svladati Caina Velasqueza te je na taj način postao apsolutni vladar UFC-ove teške kategoriji.

Werdum je također uspio zaustaviti i dominaciju velikog Fedora Emelianenka koji do njihovog meča za poraz nije znao 10 godina. Bilo je to na Strikeforceovom događaju 2010. No, Werdum je nakon dvoboja izjavio da mu je pobjeda protiv Velasqueza ipak draža te je i ponudio revanš.

Werdumov trener Rafael Cordeiro uvjeren je da Velasquez protiv njegovog štićenika ne bi ima nikakvih izgleda ne samo u revanšu već i u sljedećih 10 mečeva.

"Werdum se može boriti protiv Velasqueza još deset puta i svih deset puta bi pobijedio. Mislim da ljudi trebaju prestati tražiti opravdanja i razloge za konačni rezultat. Ako si izgubio onda si izgubio. Vrati se u dvoranu i treniraj. To jer sport. Imaš loš rezultat? Treniraj jače. Nadmorska je visina bila jednaka za sve.", izjavio je Cordeiro.

"Kad je borba bila dogovorena svi smo znali da postoji problem s nadmorskom visinom i zato treba otići tamo mjesec dana ranije i prilagoditi se. No, ni to nije garancija da ćeš pobijediti. Moraš biti spreman za borbu. Uvijek smo vjerovali u Werduma i sad je dokazao da je najbolji borac na planeti."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI