Werdum: Zašto bih završio karijeru kad se mogu obogatiti

UFC 29.12.2015 09:59h Autor:

Fabricio Werdum

Proteklih su se tjedana pojavile priče da aktualni UFC prvak u teškoj kategoriji, Fabricio Werdum, razmišlja o završetku karijere. No, prema onom što je izjavio Werdum sve će ostati samo na kuloarskim pričama.

Fabrico Werdum će na UFC-u 196 braniti naslov prvaka protiv Caina Velasqueza. Bit će to njihov revanš u kojem Werdum želi dokazati da je bolji borac, a za Sherdog je izjavio da nema nimalo istine u pričama o njegovom umirovljenje koje su počele kružiti u MMA svijetu.

“Zašto bih se povukao sad kad se mogu obogatiti? Nema šanse! Želim ispisati povijest.”, izjavio je Fabricio Werdum.

“Želim da me ljubitelji MMA borbi smatraju najboljim teškašem u povijesti. Pobijedio sam Fedora, Hunta, Velasqueza. Lista je dugačka. Nikad u tim borbama nisam bio favorit. Mislim da sad počinjem novu fazu u karijeri i da me više neće doživljavati na taj način. Na početku su svi govorili da sam jiu-jitsu borac. Mislim da mogu to promijeniti, mislim da mogu poboljšati stand up. Mogu puno toga poboljšati, ali kad danas vidim svoje borbe mogu prepoznati da mogu unijeti novine u način borbe. Dakle, nema šanse da razmišljam o kraju karijere. Imam 38 godina i moje je tijelo u sjajnom stanju. Nikad nisam imao niti jednu ozbiljnu ozljedu. Imam još puno toga za napraviti u u ovom sportu.”

Fabricio Werdum i Cain Velasquez borit će se 6. veljače 2016. na UFC-u 196.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI