Werdum: Velasquez i ja se borimo u veljači ili ožujku iduće godine!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.10.2013 09:17h Autor:

Fabricio Werdum

Fabricio Werdum bez ikakve je sumnje novi izazivač Caina Velasqueza za titulu prvaka UFC-a u teškoj kategoriji, iako se službena objava od strane UFC-a još uvijek čeka.

Nakon što je završila trilogija Cain VS Junior, vrijeme je da priliku dobije drugi Brazilac, koji je već skinuo nekoliko zaista velikih imena u svojoj karijeri, a više od svih ističu se pobjede protiv velikana Fedora Emelianenka i Minotaura.

"Cain i ja trebali bi meč odraditi negdje u veljači ili ožujku iduće godine, a do tada ću ja temeljito proučavati njegove prijašnje nastupe. Znam da me poštuje, to je rekao u jednom intervjuu, a slično razmišljam i ja o njemu. Bit će to odlična borba, ali bilo bi zaista sjajno kad bih upravo ja bio jedini koji je uspio submissionom pobijediti Fedora, Minotaura i Velasqueza! Ako se to dogodi, onda odlazim u mirovinu", rekao je Fabricio u razgovoru za Sherdog.

"Što se tiče borbe Juniora i Caina, njihov meč je bio odličan, a drago mi je da je Dos Santos čak i u četvrtoj rundi tražio pobjedu nokautom. To je zapravo jedino i mogao u onoj situaciji. Velasquez se ipak nametnuo, teško je suprotstaviti se borcu poput Caina", smatra Werdum.

Posljednji nastup Fabricio je imao upravo protiv Minotaura, kad je u lipnju ove godine slavio polugom na ruci sredinom druge runde.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI