Werdum uporno traži revanš s Miočićem, ovoga puta obećao strpljivost i pobjedu prekidom

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.12.2016 12:16h Autor:

Werdum vs. Miočić

Nakon što mu je propala borba s Cainom Velasquezom, Fabricio Werdum je zaključio kako pred njim postoji samo jedan logičan rasplet, a to je revanš s aktualnim prvakom Stipom Miočićem.

Brazilski borac smatra kako bi to bio i najpravedniji potez koji UFC u ovim trenucima može povući.

“To bi bilo pošteno. Velasquez se nije pojavio u borbi koja je trebala odrediti idućeg izazivača i njega sad neće biti neko vrijeme, tako da bih radije pričekao borbu za pojas. Ja sam prvi izazivač i to bi bio logičan izbor. Bilo bi pošteno upariti mene i Mioćića u 2017. godini”, izjavio je Werdum u razgovoru s MMA Fightingom pa istaknuo kako smatra da je on odmah nakon gubitka titule zaslužio revanš.

Bivši je prvak ovom prigodom iznio i plan kojim će izbjeći scenarij iz prve borbe.

“Biti strpljiviji i siguran sam da ću ga prisiliti na predaju. Puno sam naučio iz te lekcije i mislim da imam sve što mi treba da ga pobijedim. U prošlom susretu nisam imao dovoljno vremena da to pokažem jer sam bio previše anksiozan, no idući put ću ga pobijediti”, zaključio je Werdum.

Podsjetimo, “Vai Cavalo” se nakon gubitka titule pobjedničkim navikama vratio na UFC-u 203 kada je jednoglasnom odlukom sudaca svladao Travisa Brownea.

>Werdumova poruka Miočiću: “Ovo se MORA dogoditi!” (FOTO)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI