Werdum uoči okršaja s Big Nogom: "Ovo nije osveta, već sasvim nova borba!" (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.06.2013 15:00h Autor:

Fabrizio Werdum

Još nas samo nekoliko sati dijeli do pravog praznika za sve ljubitelje slobodne borbe i brazilskih boraca Big Noga i Werduma. Nakon vaganja uoči superdvoboja koji bi mogao odrediti budućeg izazivača u teškoj kategoriji Werdum je iznio svoj stav o meču protiv Big Noga.

"Ovo nije ponavljanje borbe, ovo je sasvim nova borba", najavio je na najbolji način Fabrizio Werdum svoj večerašnji okršaj protiv Antonija Rodriga Nogueire.

"Osjećam se izvrsno, imam dobar osjećaj i jako sam uzbuđen uoči borbe. Puno sam trenirao i iako mnogi ovaj meč žele nazvati osvetom, ja smatram da se radi o novoj borbi", dodao je Werdum odbacujući natpise da se radi o svojevrsnoj osveti nakon njigove borbe u PRIDE-u.

"Ne volim kad se prepotentno govorori o mom jiu-jitsu. Dobar sam u tome, radio sam s najboljim trenerima, ali znam da je i Nogueira trenirao jiu-jitsu i sutra ćemo vidjeti tko je bolji", do kraja je ostao korektan prema protivniku Fabrizio Werdum.

Glavni dio večeri UFC on Fuel priredbe sadrži čak 6 vrhunskih borbi stoga nikako ne propustite brazilski UFC praznik koji nam slijedi večeras u 2 sata po našem vremenu. Dakako, uživo na Fight Channelu!

UFC on Fuel: Big Nog vs. Werdum

Antonio Rodrigo Nogueira vs. Fabricio Werdum
William Macario vs. Leonardo Santos
Thiago Silva vs. Rafael Cavalcante
Daniel Sarafian vs. Eddie Mendez
Erick Silva vs. Jaoson High
Rony Jason vs. Mike Wilkinson

Uvodne borbe:

Raphael Assuncao vs. Vaughan Lee
Ronny Markes vs. Derek Brunson
Godofredo Pepey vs. Felipe Arantes
Ildemar Alcantara vs. leaonardo Silva
Rodrigo Damm vs. Mizuto Hirota
Caio Magalhaes vs. Karlos Vemola
Antonio Braga Neto vs. Anthony Smith

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI