Werdum stavio Nike logo na Reebokov dres i poručio im da mu popuše: Ovo je protest, borci nisu zadovoljni (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.10.2016 11:10h Autor:

Fabricio Werdum

Fabricio Werdum je odlučio pokazati svoje nezadovoljstvo Reebokovim sponzorstvom UFC-a koje borcima brani da tokom priredbe reklamiraju druge sponzore.

“Vai Carvalho” je putem Instagrama objavio sliku sebe u Reebokovoj uniformi, s time da je službeni logo zamjenio s Nikeovim. Uz sliku Werdum je napisao da “nije generičan već da Nike nosi od djetinjstva”, a zatim je dodao hashtagove “#pušite#mi jaja#Reebok.”

Bivši prvak teške kategorije ubrzo nakon toga je na Facebooku objasnio zašto je objavio sliku:

“To sam ja protestirao. Mene zapravo nitko ne tjera da nosim Reebok jer nemam ugovor s njima. Prema ugovoru Reebokove uniforme moramo nositi samo u tjednu uoči borbe. Ali inače nemam veze s njima i mogu objavljivati što god hoću. Mogu reklamirati Nike, ili bilo koju drugu kompaniju. Nemam nikakvu obavezu prema njima i zato neću upasti u probleme kao što neki misle. To je bio protest jer prije smo mogli reklamirati sponozore koje smo htjeli i dobivali smo dobru lovu za to. Reebok nas plaća ovisno o broju borbi koje smo odradili. Novac je dobar, ali ništa kao prije, tako da, naravno, to je bio protest. Mislim da borci moraju početi pričati o ovome jer nitko nije sretan. To je nešto određeno našim ugovorom, mi moramo potpisati i to je kraj priče. Nemam nikakvog izbora.”

Não sou genérico, sou @nike desde criancinha! #chupa #mishuevos #reebok 😂😂😂😂😂😂😂😂

A photo posted by Fabricio Werdum (@werdum) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI