Werdum se otrovao u Meksiku i skoro umro!

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.10.2014 10:06h Autor:

Werdum VS Browne

U Meksiku je krajem ovog radnog tjedna umalo došlo do velike tragedije zbog koje bi propao i toliko iščekivani meč za UFC-ovu titulu prvaka u teškoj kategoriji između Caina Velasqueza u Fabricija Werduma.

Brazilski borac, naime, odlučio je dio ili čak cijele svoje pripreme odraditi upravo u Meksiku te je tamo sa svojim povećim timom iznajmio jednu kuću koja nije imala struju, pa su iznajmili agregat. No, nisu ga smjestili izvan kuće, već unutar nje, što se pokazalo itekako krivom odlukom.

"Bilo nas je čak 12, a kako je vani bila zima, bio nam je potreban agregat. Nakon što mo odradili trening i večerali, otišli smo spavati i nismo znali da moramo isključiti agregat. Usred noći sam se probudio zbog velike glavobolje, imao sam vrtoglavicu, bilo mi je mučno. Nisam se ni mogao ustati iz kreveta. Svima nam je bilo tako", otkrio je Werdum.

"Moj brat ga je uspio isključiti i nakon toga smo otišli  u bolnicu. Došlo je do trovanja ugljičnim monoksidom, doktor nam je rekao da bismo umrli da je kojim slučajem agregat radio još dva sata", dodao je Fabricio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI