Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Werdum se osvetio Minotauru, Thiago Silva razvalio Cavalcantea | Fight Site

Werdum se osvetio Minotauru, Thiago Silva razvalio Cavalcantea

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.06.2013 09:32h Autor:

Silva VS Cavalcante

Fortaleza u Brazilu ugostila je posljednji UFC-ov event iz Fuel TV serije na kojem je u glavnom meču večeri Fabricio Werdum uspio slaviti u revanšu protiv Minotaura koji je stigao nakon sedam godina. Vrijedna spomena je i pobjeda Thiaga Silva koji je u atraktivnom meču nokautirao Cavalcantea.

No, unatoč tome što je pobjednik bio Werdum, Minotauro ipak određenim dijelovima borbe može biti prilično zadovoljan, imao je nekoliko vrlo dobrih akcija, ali Fabricio se vrlo rano odlučio za selidbu borbe u parter što se za njega pokazalo kao pametnom taktikom.

U jednom navratu prilikom Werdumovog rušenja početkom druge runde, Minotauro ga je uhvatio u giljotinu, no ipak nije uspio dovršiti taj zahvat. Nakon toga Werdum mu dolazi na leđa i iz te pozicije uspijeva izvući polugu na ruci. Minotauro je pokušao spasiti nekako svoju ruku, ali u konačnici je ipak morao popustiti i priznati poraz.

Sunaslovna borba večeri koja je predstavljala finale brazilskog The Ultimate Fightera donijela je pobjedu Leonarda Santosa također polugom na ruci.

Meč koji je zahvaljujući sjajnim potezima dizao publiku na noge svako malo definitivno je okršaj Thiaga Silve i Rafaela Cavalcantea koji ni nije predugo trajao, svega četiri i pol minute. Oba borca bila su iznimno raspoložena i svaki od njih je definitivno imao svoje prilike, ali Silva je ipak jednu svoju iskoristio na najbolji mogući način te je desnicom sjajnom pogodio Rafaela koji više nije bio u stanju nastaviti borbu. Baš kao što je Chael Sonnen rekao prilikom komentiranja borbe, ovo je bio meč koji bi se bez problema mogao gledati cijele večeri zahvljujući svojoj atraktivnosti.

Erick Silva nakon poraza u prošloj borbi koja je odrađena također u Brazilu vratio se na pobjedničke staze nakon svega 71 sekunde zahvaljujući uspješno izvedenoj triangle poluzi na ruci. Na praktički jednak način slavio je Daniel Sarafian protiv Eddieja Mendeza, a njemu je za tu pobjedu trebala otprilike jedna minute više.

UFC on Fuel TV 10 rezultati:

Fabricio Werdum def. Antonio Rodrigo Nogueira – zahvat (Armbar, R2 2:41)
Leo Santos def. William Macario – zahvat (Arm triangle choke, R2 4:43)
Thiago Silva def. Rafael Faijao – KO (Punches, R1 4:29)
Daniel Sarafian def. Eddie Mendez – zahvat (Arm-triangle choke, R1 2:20)
Erick Silva def. Jason High – zahvat (Armbar, R1 1:11)
Rony Jason def. Mike Wilkinson – zahvat (Triangle Choke, R1 1:24)

Raphael Assuncao def. Vaughan Lee – zahvat (Armbar, R2 1:51)
Felipe Arantes def. Godofredo Castro – TKO (Elbows, R1 3:32)
Ildemar Alcantara def. Leandro Silva – jednoglasna sudačka odluka
Rodrigo Damm def. Mizuto Hirota – podijeljena sudačka odluka
Caio Magalhaes def. Karlos Vemola – zahvat (RNC, R1, 2:49)
Antonio Braga Neto def. Anthony Smith – zahvat (Kneebar, R1 1:52

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI