Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Werdum protiv Velasqueza i povratak Andersona Silve na stadionu koji prima 42 tisuće posjetitelja? | Fight Site

Werdum protiv Velasqueza i povratak Andersona Silve na stadionu koji prima 42 tisuće posjetitelja?

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.10.2015 12:28h Autor:

Velasquez vs. Werdum

Izgleda da bi se revanš između UFC-ovih teškaša, Fabricija Werduma i Caina Velasqueza mogao dogoditi u trećem mjesecu iduće godine. Kao lokacija se spominje stadion u Brazilu, a postoje i nagađanja da bi se na istoj priredbi mogao vratiti Anderson Silva, UFC legenda i bivši prvak u srednjoj kategoriji.

"Mogu vam reći da postoji vjerojatnost od 99% da će se revanš između Velasqueza i mene odviti u Brazilu. Već sam se dva puta borio u Meksiku i sada bi bilo pošteno da se borim u svojoj kući. Pretpostavljam da će se event održati na nogometnom stadionu. Anderson smatra da će se to dogoditi u četvrtom, no ja ipak mislim da će biti riječ o trećem mjesecu. Iako je Porto Alegre za mene bolja opcija, mislim da bi stadion u Curitibi bio idealna lokacija jer ima pomični krov", izjavio je Werdum.

Prema Daveu Meltzeru (F4WOnline.com), na ovom bi eventu mogli gledati i Andersona Silvu. Njemu početkom iduće godine istječe jednogodišnja suspenzija koju je dobio zbog pada na doping testu i ovaj event bio bi idealna prilika za njegov povratak borbama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI