Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Werdum poručio Dos Santosu: Nemam ništa protiv homoseksualaca, izađi iz ormara | Fight Site

Werdum poručio Dos Santosu: Nemam ništa protiv homoseksualaca, izađi iz ormara

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.12.2016 11:16h Autor:

Fabricio Werdum

Fabricio Werdum odlučio je odgovoriti Junioru Dos Santosu na prozivanja, koja su krenula istog trenutka kada se pojavila mogućnost da je Cain Velasquez ozlijeđen.

Dos Santos je počeo tražiti borbu protiv Werduma, gdje bi uskočio kao zamjenski borac, u nadi da će mu to pomoći pri dolasku do napada na titulu prvaka. Werduma je već jednom savladao, 2008. godine, no čini se kako ovome nije do revanša. Naime, odgovorio mu je podosta nekorektno:

“Cigano govori malo čudno stvari. On mene lovi već neko vrijeme i to je čudno. Ljudi inače idu za pojasevima, a ne za borcima. Borio bih se protiv njega čisto da me prestane loviti. Neki misle da je ljubomoran jer sam uzeo pojas pobijedivši njegovog taticu Velasqueza, no mislim da nije to. Mislim kako on još uvijek nije izašao iz ormara. Nemam ništa protiv homoseksualaca, no on stvarno prvo mora izaći iz ormara. Vjerojatno postoji nešto što mi ne može oprostiti, a već sam mu rekao kako sam oženjen. Ništa protiv gayeve, svakako ostavljam ono njegovo.”

Ovo nije prvi puta da Werdum u javnosti izlazi sa sličnim izjavama, a JDS još uvijek nije dao nikakav odgovor na ovo. Zapravo, on je rekao još ranije, samo se želi boriti protiv njega.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI