Werdum pokopao Ngannoua: Tehnički nije dobar! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.01.2018 12:39h Autor:

Fabricio Werdum/Instagram

Kada pogledate ovaj video pomislit ćete u prvi mah da je sigurno snimljen nakon što je Stipe Miočić pobijedio Francisa Ngannoua na UFC-u 220 u Bostonu.

Na njemu bivši UFC prvak Fabricio Werdum analizira dvoboj ova dva top teškaša UFC-a, a posebno komentira kvalitete, ili bolje je reći nedostatke, kamerunskog nokautera.

No, video je zapravo snimljen uoči samog meča. Ono impresivno u čitavoj priči jest koliko je dobro Werdum predvidio kako će se sam dvoboj odvijati. Već ranije je u nekim intervjuima izjavio da smatra kako je ovo preuranjen potez UFC-a jer Ngannou još uvijek nije spreman za tako težak zadatak kao što je meč protiv Stipe Miočića. Sada je otišao još detaljnije…

“Jak je, ali nije tehnički dobar. Stipe je vrlo pametan borac koji ima sjajno hrvanje”, svoju prednost u meču je jasno dao Miočiću.

Iako je svjestan da je Ngannou opasnost, Werdum je osjetio i Miočićeve šake.

“Moje mišljenje o meču protiv Ngannoua jest da će Stipe Miočić to odraditi pametno. Rušiti će ga je na parter jer svi znaju da Francis ne zna ništa o borbi na parteru. Ne zna ništa o jiu-jitsi. Da, snažan je. Jako udara… To je sve 100 posto istina, ali ne zna ništa o parteru”, dodao je Werdum i pogodio “u sridu”.

Ova izjava je posebno bitna jer je upravo Fabricio Werdum vrlo izvijesni sljedeći protivnik Stipe Miočića. Brazilac je uspješan u posljednjim nastupima i UFC neće imati previše izbora nego mu dati drugu šansu protiv Stipe.

U videu o meču Miočić vs. Ngannou govori i Demetrious Johnson te Amanda Nunes. Uz Miočića mogli bi reći trio “neželjenih UFC-ovih prvaka”.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI