Werdum nokautom ili submissionom želi slomiti Velasqueza!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.05.2014 09:54h Autor:

Fabricio Werdum

Cain Velasquez i Fabricio Werdum trebali bi se boriti na UFC 180 koji će se 15. studenog održati u Meksiku. Werdum je nakon dominante pobjede protiv Travisa Browna prije par tjedana pokazao kakve su mu namjera. Pobjeda ga je dovela do prilike da napadne naslov prvaka, a on zna na koji to način može učiniti.

"Kretat ću se puno i izbjegavat ću klinč blizu ograde. Ako me baci, morat ću ići na submissione s polugama, trokutima ili okrenuti poziciju. Preokretanje bi bilo važno jer nikada nismo vidjeli kako se Velasquez bori s leđa. U tom bi trenutku on imao dvije mogućnosti, prepustiti leđa dok se pokušava vratiti gore ili bi morao raditi na gardu. Sve se može dogoditi, ali još uvijek razmišljamo o strategiji. Vjerujem da će pokušati raditi ono što inače radi. Kretat će se prema naprijed i gurati me na ogradu da bi me bacio. Ne znam hoće li pokušati ground and pound ili će skupljati bodove i vratiti se na noge. On je jako dobar, ali dati ću sve od sebe kako bih slomio njegovu taktiku. Ući ću u borbu s dobrom strategijom da bih pobijedio. No, volio bih ostvariti nokaut ili submission.", rekao je o planovima za ovu borbu Werdum.

Ipak, još uvijek postoji mogućnost da prvak neće biti u mogućnosti izaći u oktogon i odraditi borbu.

"Ako se ne može boriti, tada bi trebali staviti borbu za privremenu titulu. No, ja ne želim privremenu titulu, ja se želim boriti s Velasquezom. San mi je boriti se za pojas, pogotovo protiv borca kao što je Velasquez jer znam da je on veliki izazov."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI