Werdum: Nije pošteno da se JDS bori s Miočićem

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.01.2017 10:39h Autor:

UFC

Glasine da će Stipe Miočić najvjerojatnije braniti pojas protiv Juniora dos Santosa 13. svibnja na UFC 211 priredbi u Dallasu nisu dobro sjele bivšem prvaku Fabriciu Werdumu. JDS je uskočio u priču za naslov zato što mu je Stefan Struve otkazao borbu u veljači. No Werdum nas podsjeća da su se on i Cain Velasquez na UFC-u 207 trebali boriti za status izazivača što je propalo zbog Velasquezove ozljede. Zato “Vai Cavalo” smatra da on ima prednost nad dos Santosom u ovoj situaciji.

“Ne, ne mislim da je to pošteno jer meni su isto otkazali borbu”, rekao je Werdum za Combate. “Zapravo, Cain Velasquez i ja smo se trebali boriti za mjesto izazivača stoga mi nije jasno zašto rade Miočić- Cigano. Ne znam je li sto posto potvrđeno, ali mislim da to nije pošteno jer, kao što sam rekao, Velasquez i ja smo trebali biti poput polufinala. Nije se dogodilo i zato ja trebam ići naprijed. Velasquez se nije pojavio i ja sam zato idući izazivač.”

Ako neće dobiti revanš s Miočićem, Werdum smatra da bi iduća najpoštenija opcija bila da se on i JDS obračunaju za privremeni pojas.

“Ja sam bio posljednji prvak i ne smatram to poštenim. Ista situacija je bila s prvim i drugim (borcem) na rang listi. Bilo bi pošteno da Miočić pričeka, a da se Cigano i ja borimo za privremeni pojas. Ako se to neće dogoditi, onda bih borbu (s Miočićem) trebao dobiti ja. To je moje mišljenje.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI