Werdum: Nelson je spor, on je debeljuco

UFC 01.02.2012 09:26h Autor:

Photo by Ester Lin (MMAFighting.com)

Povratnik u UFC-ove redove, Fabricio Werdum, narednog će vikenda na priredbi u Las Vegasu biti pod posebnim povećalom. Iako se radi tek o prvoj borbi novog ugovora, Brazilcu treba pobjeda kako bi dokazao da odluka promocije da ga vrati u staro jato nije bila pogrešna. Zadatak nimalo lak; opasni udarač Roy Nelson kojeg je Werdum u intervjuu za Globo TV nazvao “debeljucom”.

“Mogu vam samo reći da će morati držati ruke gore jer bi se moglo dogoditi da ga nokautiram. Neka ruke drži vrlo visoko u gardu. Vjerujem da ću dosta udarati low kickovima. Roy je vrlo čvrst i može primiti dosta batina, a to je pokazao i protiv Juniora dos Santosa. No, uvijek postoji slaba točka. Ja ću je pokušati iskoristiti tijekom dvoboja. Pobijedit ću ga s dobrim kretanjem i brzinom”, izjavio je za Globo TV Werdum i dodao:

“Mislim da sam odlično spremljen fizički i mentalno. Puno sam brži od njeg, a on je spor. Zapravo je debeljuco. Odradit ćemo jednu strateški vrlo zahtjevnu borbu. Ovo je moj povratak u UFC i zato se radi o bitnom meču. Ako budem imao priliku za KO ili neki submission, iskoristit ću je. Nije bitno kako, bitno je pobijediti.”

Werduma smo posljednji put u akciji vidjeli protiv Alistaira Overeema kada je prošlog svibnja poražen jednoglasnom odlukom sudaca. Nelson se, pak, nakon dva poraza vratio pobjedničkim navikama u meču protiv Mirka Cro Copa Filipovića prije nekoliko mjeseci.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI